AMAZON QUIZ Answers | Daily Quiz 8 AM – 12 PM | Win Exciting Prize

Amazon Quiz Answers

Today’s Amazon Daily Quiz Details

  • Amazon Quiz Today Prize: Samsung S20
  • Amazon Daily Quiz Time Period: 8 AM to 12 PM
  • Number of Winners:
  • Winners List will be Declared on 31 March 2020

How to Play Amazon Quiz 29 March 2020

  • Download the Amazon app from the Google Play Store
  • Now open the Amazon App on your mobile and login to your account.
  • The home page will open in front of you, scroll down the page, you will see the
  • “Amazon Quiz March 29” banner, click on it.
  • Now just click on the Start tab to play the quiz.
  • There will be a total of 5 questions.
  • Answer all the questions correctly to enter the lucky draw.

Amazon Quiz Answers Today 29 March 2020

Q1. The Rajya Sabha passed ‘The Mineral Laws (Amendment) Bill, 2020’, which proposes to commercialize the mining of which mineral?

Answer: Coal

Q2. The Indian Navy recently supplied essential food and relief materials to which flood-hit country?

Answer: Madagascar

Q3. Who recently broke a 21-year-old record for the most wickets by a fast bowler in a single Ranji Trophy season?

Answer: Jaydev Unadkat

Q4. Who is the only Indian player to feature in the official 2020 ICC Women’s T20 World Cup team of the tournament?

Answer: Poonam Yadav

Q5. National Vaccination Day is observed on March 16th. This day, first Oral vaccine for which disease was given in India?

Answer: Polio

Details of the contest and how to enter

  1. This Quiz Contest will commence on 29 March 2020 from 08:00:01 a.m. (IST) to
    12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating
    to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a
    the lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that
    particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and
    a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Samsung S20 (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Amazon Quiz Answers Today 28 March 2020

Amazon Quiz Answers Today 27 March 2020


Amazon Quiz Answers Today 28 March 2020 Win Qubo Indoor Camera

Q1. Which car manufacturer makes the Electric Vehicle known as Leaf?

Answer: Nissan

Q2. Y. Which player scored 2 goals for Atletico de Kolkata in the final on Saturday to claim an unprecedented third Indian Super League title?

Answer: Javier Hernandez

Q3. ‘The Adventures of a Daredevil Democrat’ chronicles the story of which former Indian Chief Minister?

Answer: Biju Patnaik

Q4. In which city are the recently restored tombs of Taramati and Premamati located?

Answer: Hyderabad

Q5. What kind of device is SuCheck, developed with assistance from the Indian Council of Medical Research?

Answer: Glucometer


AMAZON QUIZ Answers Today 27 March 2020 Bose 700 Bluetooth Headphones 3 Prize

Q1. Arpit Vasavada was the Man of the match in the final of which tournament that concluded recently?

Answer: Ranji Trophy

Q2. Y. Farrell and S. McNamara were given the 2020 Pritzker Prize, making them the first 2 women to share which profession’s highest honor?

Answer: Architecture

Q3. More than 3,500 gathered in a small town in France to break the world record for most people dressed as which fictional characters?

Answer: Smurfs

Q4. World Consumer Rights Day is observed on March 15th, on a day when which US president declared the four basic consumer rights?

Answer: John F Kennedy

Q5. Which team won their maiden Ranji Trophy title this year after earning a 44-run lead in the first innings vs Bengal in the final?

Answer: Saurashtra


Amazon Quiz Answers Today 26 March 2020: Win Rs.20000

Amazon Quiz Answers win Rs.20000, Amazon Quiz Answers Today, Amazing Quiz Answers Win – Nowadays Amazon quiz competition has become very popular among millions. Every day Amazon gives new and expensive prizes to the winning contestant in the quiz.

To play an amazon daily quiz, you have to go to The Funzone, then click in the Daily Quiz then in Start to Play Quiz. Contestants participating in this have to answer 5 questions and get the chance to win as many hot prizes as this contest.

Let us tell you that the Amazon quiz competition starts at 8:00 am every day and ends at 12:00 pm. Amazon Daily Quiz Answers are regularly updated at 8:00 AM, so you visit our website daily so that you can find the correct answers to questions from the Amazon Quiz Competition.

How to Play Amazon Quiz 26 March 2020

Download the Amazon app from the Google Play Store

Now open the Amazon App on your mobile and login to your account.

The home page will open in front of you, scroll down the page, you will see the “Amazon Quiz March 26” banner, click on it.

Now just click on the Start tab to play the quiz.

There will be a total of 5 questions.

Answer all the questions correctly to enter the lucky draw.

Amazon Quiz Answers Today 26 March 2020

Q1. Which Baroque-Style __ Is Located In Trevi, Rome? It Is One Of The Most Popular Tourist Destination In Italy.

Answer: Fountain

Q2. Which Punjab MLA Recently Launched His Own YouTube Channel ‘Jittega Punjab’ To Share His Views With The People Of Punjab?

Answer: Navjot Singh Sidhu

Q3. Which Indian State And World Bank Have Signed A USD 80 Million Loan To Boost Agriculture And Water Management In The State?

Answer: Himachal Pradesh

Q4. Which Challenge Has Gone Viral On TikTok, Amid The Corona-Virus Outbreak To Create Awareness On Safe Practices, Popularized By American Singer Gloria Gaynor?

Answer: Hand-Washing Challenge

Q5. For The First Time In Its History, Tech Giant Microsoft Has Appointed A Person For Which Role?

Answer: Chief Scientific Officer

Details of the contest and how to enter

  1. This Quiz Contest will commence on 26 March 2020 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning an Rs.20,000 Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

प्रतियोगिता का विवरण और प्रवेश कैसे करें

1. यह क्विज प्रतियोगिता 26 मार्च 2020 को प्रातः 08:00:01 बजे (IST) से 12:00 बजे अपराह्न शुरू होगी। (IST) (“प्रतियोगिता अवधि”)।

2. प्रतियोगिता के लिए पात्र होने के लिए, प्रतियोगिता अवधि के दौरान आपको Amazon.in ऐप (“Amazon.in App”) पर एक खाते से साइन-इन या साइन-अप करना होगा।

3. एक बार जब आप Amazon.in ऐप पर साइन-इन कर लेते हैं, तो आप उस पेज पर नेविगेट करके भाग ले सकते हैं जहां 5 (पांच) प्रश्न पूरे कॉन्टेस्ट पीरियड के दौरान पोस्ट किए जाएंगे।

4. इसके बाद, यदि आप सभी प्रश्नोत्तरी प्रश्नों का सही उत्तर देते हैं, तो आप एक लकी ड्रा के हकदार होंगे, जो उन प्रतिभागियों के बीच किया जाएगा जिन्होंने उस विशेष प्रश्न का सही उत्तर दिया है।

5. प्रश्नों के लिए प्रतियोगिता अवधि के दौरान बहुत से ड्रा निकाले जाएंगे और बहुत से रैंडम ड्रा द्वारा कुल 1 (एक) प्रतिभागी को विजेताओं के रूप में चुना जाएगा।

6. घोषित विजेता (ओं) को Rs.20,000 का अमेज़न पे बैलेंस जीतने की पात्रता होगी.

7. प्रत्येक विजेता केवल इस प्रतियोगिता के तहत एक पुरस्कार जीतने के लिए पात्र होगा।